De Rooyse Wissel

Meet & Greet

We zijn een ambitieuze, ondernemende en dynamische organisatie. We leveren een bijdrage aan een veiligere samenleving door mensen met strafbaar gedrag te behandelen en te begeleiden. We bieden ambulante en klinische hulp, gespecialiseerde woonbegeleiding en externe dagbesteding. We zijn specialist op het gebied van risicomanagement en hebben de ambitie om uitmuntende zorg en expertise te leveren in het spanningsveld tussen behandelen en beveiligen.

Deel jij onze ambitie en heb je interesse om bij ons te komen werken? Maak dan kennis met onze organisatie op 16 oktober 2018, van 17.00 uur tot 20.00 uur (inloop tussen 17.00 uur en 18.30 uur). We organiseren dan een Meet & Greet met onze medewerkers en patiënten.

Tijdens de Meet & Greet krijg je meer informatie over onze organisatie en over vacatures voor onder meer sociotherapeuten, gz-psychologen en verpleegkundigen. Onze medewerkers vertellen je graag over hun werk en zorgen samen met onze patiënten voor een rondleiding.

Wil je de Meet & Greet bijwonen? De Meet & Greet van 16 oktober is volgeboekt. Aanmelden is niet meer mogelijk. Wil je een volgende Meet & Greet bijwonen? Houd dan onze website en social media-kanalen in de gaten. 

Heb je een vraag over de Meet & Greet? Neem dan contact met ons op via personeelszaken@derooysewissel.nl of 0478 635 200.