De Rooyse Wissel
Nieuws

Bedrijfsfilm de Rooyse Wissel wint prijzen in Cannes

27-09-2017

Vorig jaar startten we met de opnames voor onze bedrijfsfilm, met het doel een film te maken die de sfeer van de Rooyse Wissel weergeeft en laat zien hoe het is om hier te verblijven en te werken. In de film vertellen een patiënt en een aantal medewerkers over hun leven en werk. Hoe ziet hun dag eruit? Hoe is het om op verlof te gaan? Wat maakt het werk zo bijzonder? En wat is vrijheid?

In mei was de film klaar. Door de filmmakers werd de film ingestuurd voor de Cannes Corporate Media & TV Awards, die dit jaar voor de achtste keer worden uitgereikt. Uit de bijna 1000 inzendingen werd onze film gekozen als één van de winnaars in de categorieën Marketing Communication en Medical Films. Een resultaat waar we heel trots op zijn! Donderdag 28 september worden tijdens de Award Day de prijzen uitgereikt en dan wordt bekend of we met onze film zilver, goud of The Grand Prix hebben gewonnen. Directeuren Hyacinthe ven Bussel en Rose Schmitz zijn samen met de filmmakers in Cannes om de prijzen in ontvangst te nemen.

Benieuwd naar de prijswinnende film? Kijk dan hier: https://www.youtube.com/watch?v=MVkAmhhPQLwStill uit de bedrijfsfilm