Cliënten Ambulant behandelen Zuid-Limburg tevreden over behandeling

Limburgers en Oost-Brabanders die door psychische problemen met justitie in aanraking zijn gekomen of dreigen te komen, kunnen terecht bij het Ambulant Behandelteam van de Rooyse Wissel. Het doel is problemen te verminderen en de controle terug te krijgen over het eigen gedrag en leven. Cliënten van ambulant behandelen in Zuid-Limburg geven aan zeer tevreden te zijn over de behandeling.

In maart van dit jaar werden cliënten in Zuid-Limburg uitgenodigd op een zuil bij de uitgang aan te geven hoe tevreden ze zijn. 88% Van de respondenten gaf aan tevreden tot zeer tevreden te zijn met de behandeling. De professionaliteit en vriendelijkheid werden het vaakst als argument gegeven voor de tevredenheid.

Toegankelijk en professioneel

Als toelichting geven cliënten bijvoorbeeld aan dat het “fijne mensen zijn om mee te praten”, dat de medewerker “top is en echt iemand waar je op kunt bouwen” en dat de medewerkers “heel vriendelijk, toegankelijk en professioneel” zijn”.

Ambulante behandeling

Rooyse Wissel biedt ambulante behandeling aan vanuit locaties in Blerick, Roermond, Maastricht en Helmond. De aanpak is altijd op maat. Samen met een klein team leren we cliënten weer op eigen benen staan. De hulp is kort als het kan, intensief en langdurig als het nodig is. Behandeling vindt plaats op de poli, online of thuis bij de cliënt.

Lees ook


Wij maken gebruik van cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details