Horizontaal Toezicht officieel geïmplementeerd bij de Rooyse Wissel

Oostrum, 17 juni 2024 – Met gepaste trots kondigen wij aan dat Horizontaal Toezicht Zorg sinds afgelopen vrijdag, 14 juni, officieel is geïmplementeerd bij de Rooyse Wissel. Deze belangrijke mijlpaal markeert een nieuwe fase in onze voortdurende inzet voor transparantie en samenwerking binnen onze organisatie en met onze externe partners.

Samen met afgevaardigden van Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI), hebben we de implementatie van Horizontaal Toezicht gevierd.

Horizontaal Toezicht, een innovatieve benadering die gericht is op vertrouwen en samenwerking tussen instellingen en toezichthouders, stelt ons in staat om onze processen en systemen nog verder te optimaliseren. Het biedt een kader waarin wederzijds respect en transparantie centraal staan, wat uiteindelijk leidt tot een efficiëntere en effectievere werking van onze instelling.

De Rooyse Wissel blijft zich inzetten voor continue verbetering en innovatie in onze methoden en procedures. De officiële implementatie van Horizontaal Toezicht is een belangrijke stap in deze richting en bevestigt onze toewijding aan het leveren van de hoogste standaard van zorg en toezicht.

Wij willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan de succesvolle implementatie van Horizontaal Toezicht. In het bijzonder willen we onze waardering uitspreken voor Wendy Ramos Monteiro en de DJI voor hun onschatbare steun en samenwerking.

Lees hier meer over Horizontaal Toezicht bij de Rooyse Wissel.

Lees ook


Wij maken gebruik van cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details