Stagiair gezocht!

Venray

mbo - hbo

24- 36

364,-

Solliciteren

Kunnen werken op de top van de toppen van je kunnen

Wat leuk dat je deze stage vacature bekijkt!

Binnen de Rooyse Wissel leiden we graag professionals op. Ben jij op zoek naar een uitdagende stage en ben je voor minimaal 24 uur beschikbaar. Dan komen we graag met je in contact.

Omdat we graag denken in mogelijkheden willen we je vragen om je stageopdracht of vraag aan ons te stellen zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden om bij ons te ontwikkelen.

De Rooyse Wissel is een centrum voor forensische psychiatrie in Venray. Wij leveren een bijdrage aan een veiligere samenleving doordat we mensen met strafbaar gedrag behandelen en begeleiden. De problemen van onze patiënten zijn fors en leiden ertoe dat ze vastlopen in het leven, maar zijn voor ons nooit te ingewikkeld. De behandeling en begeleiding vragen van zowel patiënten als van onze experts om doorzettingsvermogen: het zijn trajecten van de lange adem, van leren met vallen en opstaan.

Onze patiënten kunnen opgenomen zijn in een kliniek, onder onze begeleiding wonen of werken, of vanuit huis worden behandeld. Ieder mens heeft iemand nodig die in hem gelooft: wij geloven in onze patiënten en in de behandeling en begeleiding die hen leert zich staande te houden in de maatschappij zonder strafbaar gedrag.

Dus, ben je op zoek naar een uitdagende stage op zorg of ondersteunde functie. Laat dan van je horen!

Want wij zijn op zoek naar jou!

Wat verwachten we van je?

Wij zoeken een enthousiaste, leergierige, zelfstandige en ondernemende stagiaires op MBO, HBO of WO niveau.

De minimale leeftijd om binnen de Rooyse Wissel stage te lopen is 20 jaar.

Praktische informatie
  • Stagevergoeding is volgens cao GGZ, €364,- bruto per maand op basis van 36 uur
  • Omdat de stage zal plaatsvinden in een forensisch werkveld, zal er tijdens de sollicitatieprocedure voor de stagiaire een verklaring omtrent je gedrag (VOG) worden aangevraagd

Solliciteer!

Doe dit via deze pagina of stuur een mail met je motivatiebrief en cv naar solliciteren@derooysewissel.nl

Meer weten?

Als je vragen hebt mag je contact opnemen met Jacqueline Janssen (recruiter), via telefoonnummer 0478-635200. Wil je alvast een betere indruk krijgen van hoe wij werken en waar wij voor staan? Bekijk dan zeker ook de bedrijfsfilm op onze website en beluister onze podcast ‘tbs’ via Spotify of NPO 1.


De Rooyse Wissel. Jij. Wij. De maatschappij.

Bij de Rooyse Wissel behandelen en verplegen we patiënten met ernstige psychiatrische problematieken. Dat doen we op basis van wederzijds vertrouwen. We hanteren een open manier van werken die ertoe bijdraagt dat patiënten op een veilige en verantwoorde manier kunnen terugkeren in de samenleving. Daarbij kiezen we niet altijd voor de gebaande paden, maar tonen we lef op onverwachte momenten. Altijd met respect voor patiënt, medewerker en externe partners. Samen kunnen we ons doel bereiken: een maatschappij die veiliger is.

De Rooyse Wissel is een onderdeel van VIGO.

Solliciteren

Bij ons is geen dag hetzelfde. Wil je samen met ons werken aan het veiliger maken van de maatschappij?