Stagiaire MBO 4 opleiden & ontwikkelen

Venray

mbo

32

371,-

Solliciteren

Een veiligere samenleving begint soms al op kantoor

Wil jij stage lopen in een bijzondere werkomgeving?

De Rooyse Wissel is een centrum voor forensische psychiatrie in Venray. Wij leveren een bijdrage aan een veiligere samenleving doordat we mensen met strafbaar gedrag behandelen en begeleiden. De problemen van onze patiënten zijn fors en leiden ertoe dat ze vastlopen in het leven, maar zijn voor ons nooit te ingewikkeld. De behandeling en begeleiding vragen van zowel patiënten als van onze experts om doorzettingsvermogen: het zijn trajecten van de lange adem, van leren met vallen en opstaan.

Onze patiënten kunnen opgenomen zijn in een kliniek, onder onze begeleiding wonen of werken, of vanuit huis worden behandeld. Ieder mens heeft iemand nodig die in hem gelooft: wij geloven in onze patiënten en in de behandeling en begeleiding die hen leert zich staande te houden in de maatschappij zonder strafbaar gedrag.

Om goed voor het personeel te zorgen die deze bijdragen leveren hebben we een grote HR-afdeling. Deze bestaat uit ongeveer 20 medewerkers die vanuit diverse specialismen zorgen voor het ontwikkelen, onderhouden en uitdragen van het HR beleid, waaronder HR advies, Opleidingen, Recruitment, Personeelsplanning, HR- en Salarisadministratie, Arbo, Personeelsbegeleiding en praktijkbegeleiding.

Voor het specialisme opleiden en ontwikkelen zijn wij op zoek naar een stagiaire MBO-4 opleiden en ontwikkelen.

√ Maak jij makkelijk contact, werk jij graag actief mee en heb jij een open houding?

√ Wil jij het specialisme opleidingen in de volle breedte leren kennen?

Dan zoeken wij jou!

Wat ga je als stagiaire opleiden en ontwikkelen doen?

We werken er naartoe dat je zelfstandig kan meewerken als volwaardig professional. Dit doen we stapsgewijs doordat je goed wordt meegenomen in ons werk. Hierbij krijg je ook veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen input.

 • Je werkt samen met de collega’s van opleiden en ontwikkelen aan een gastvrij ontvangst van trainers en deelnemers op onze Rooyse Wissel Academie. Samen zorgen we voor een ontspannen leer-en ontwikkelomgeving waarin trainen fijn is en je kunt ontdekken waar jouw toegevoegde waarde ligt;
 • Je helpt mee om de administratie, van aanmelding tot registratie van opleiding, correct te verwerken en actueel te houden in ons Learning Management System en waar nodig te verbeteren;
 • Je hebt contact met collega’s van diverse afdelingen om alles rondom de planning soepel te laten verlopen
 • Je signaleert verbeterpunten en denkt mee na over hoe dit in de praktijk toegepast kan worden
 • Je werkt samen met de collega’s van opleiden en ontwikkelen aan projecten die ons vakgebied raken en waar wij een actieve rol in hebben

Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte om zelf aan te geven wat je leuk vindt en wat je wilt leren. Samen geven wij vorm aan jouw stage.

Wat verwachten we van je?

Wij zoeken een enthousiaste, leergierige en zelfstandige stagiaire voor het volgende schooljaar van september 2024. Je volgt een relevante mbo 4 opleiding en gaat het 3e of 4e leerjaar in. Onze voorkeur gaat uit naar een stage van 10 maanden.

De minimale leeftijd om binnen de Rooyse Wissel stage te lopen is 21 jaar.

Praktische informatie
 • Stagevergoeding is volgens cao GGZ, €371,- bruto per maand op basis van 36 uur
 • Omdat de stage zal plaatsvinden in een forensisch werkveld, zal er tijdens de sollicitatieprocedure voor de stagiaire een verklaring omtrent je gedrag (VOG) worden aangevraagd

Solliciteer!

Doe dit via deze pagina of stuur een mail met je motivatiebrief en cv naar solliciteren@derooysewissel.nl

Meer weten?

Als je vragen hebt mag je contact opnemen met Monique Struijk (Adviseur opleiden), via telefoonnummer 088 372 00 00.

Wil je alvast een betere indruk krijgen van hoe wij werken en waar wij voor staan? Bekijk dan zeker ook de bedrijfsfilm op onze website en beluister onze podcast ‘tbs’ via Spotify of NPO 1.

De Rooyse Wissel. Jij. Wij. De maatschappij.

Bij de Rooyse Wissel behandelen en verplegen we patiënten met ernstige psychiatrische problematieken. Dat doen we op basis van wederzijds vertrouwen. We hanteren een open manier van werken die ertoe bijdraagt dat patiënten op een veilige en verantwoorde manier kunnen terugkeren in de samenleving. Daarbij kiezen we niet altijd voor de gebaande paden, maar tonen we lef op onverwachte momenten. Altijd met respect voor patiënt, medewerker en externe partners. Samen kunnen we ons doel bereiken: een maatschappij die veiliger is.

De Rooyse Wissel is een onderdeel van VIGO.

Solliciteren

Bij ons is geen dag hetzelfde. Wil je samen met ons werken aan het veiliger maken van de maatschappij?


  Wij maken gebruik van cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details