Adviseur AO-IC en Horizontaal Toezicht | 28 – 32 uur |Venray

Venray

hbo

28 - 32

3.616 - 4.785

Solliciteren

Een veiligere samenleving begint soms al op kantoor

Als adviseur AO-IC en Horizontaal Toezicht zet je jouw expertise in om te zorgen voor een juiste administratieve organisatie. Want ook al sta je wat verder af van de directe patiëntenzorg, als jouw werk op orde is plukken andere medewerkers daar de vruchten van. Zo werken we samen aan een veiligere samenleving want daar leven we immers zelf ook in!

√ Ben jij ons nieuwe aanspreekpunt Horizontaal Toezicht?

√ Geef jij graag advies over procescontroles en procesoptimalisatie?

Voor het team bedrijfsbureau zijn wij op zoek naar jou als:

Adviseur AO-IC en Horizontaal Toezicht
28 – 32 uur

Het team bedrijfsbureau is een ambitieus team waar een informele sfeer heerst. Het bestaat uit 20 collega’s verdeeld over 4 verschillende onderdelen: financiële administratie, zorgadministratie, plaatsingscommissie en patiënten gelden.

Je werkt vanuit onze kliniek in Venray en komt in de bijzondere wereld van de forensische psychiatrie terecht. In Venray en in andere delen van Limburg en Oost Brabant behandelen wij patiënten met ernstige psychiatrische problematieken, die met justitie in aanraking zijn gekomen of dreigen te komen. Altijd met als doel een veilige en verantwoorde terugkeer in de samenleving. Behandeling is vaak opgelegd door de rechter en vindt in sommige gevallen vrijwillig plaats.

Je collega Rocco werkt wel in de directe patiëntenzorg en verteld je graag wat hij mee maakt, lees of luister zijn verhaal.

Wat ga je doen?
 • Opstellen van interne controle plannen (AO/IC) inclusief planning van deze plannen.
 • Uitvoeren van risico-analyses op diverse processen (opzet, bestaan en werking).
 • Advies geven over procescontroles en procesoptimalisaties.
 • Uitvoeren van interne controles en audits en het opstellen van rapportages inclusief aanbevelingen ten behoeve van de ZvW, OFZ en FZ productie.
 • Vertalen van wet- en regelgeving naar gebruiksvriendelijke procedures en richtlijnen.
 • Fungeren als aanspreekpunt over Horizontaal Toezicht.
 • Rapporteren van bevindingen aan directie, managementleden en Raad van Bestuur.
Wat neem je mee?
 • Een bewijs van een relevante afgeronde HBO beroepsopleiding en relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Affiniteit en kennis op het gebied van AO/IC
 • Kennis van wet en regelgeving en financiële stromen binnen de gezondheidszorg
 • Proactieve en analytische werkhouding
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
Wat bieden we jou?

Bij ons maken niet alleen de patiënten stappen, maar jij ook!

De Rooyse Wissel investeert namelijk in jouw persoonlijke ontwikkeling en biedt volop trainingen en opleidingsmogelijkheden. Met ons online leerplein heb jij bijvoorbeeld de keuze uit meer dan 100 modules.

Daarnaast bieden wij

 • Salaris afhankelijk van ervaring volgens cao GGZ, schaal 55 tussen €3.616,- en €4.785,- bruto per maand bij 36 uur
 • Jaarlijks een forensische bonus met een mooie opbouw regeling en daarnaast nog een eindejaarsuitkering
 • Een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer, tot een maximum van 120 kilometer per dag
 • Jaarlijks een balansbudget van €500,- bruto bij een fulltime dienst verband (36 uur), wat je kunt besteden aan inzet voor opleiding en ontwikkeling, aankoop van extra verlofuren of laten uitkeren als bruto loon
 • 166 vakantie-uren en 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget per jaar bij een fulltime dienstverband. De verlofuren kunnen worden gespaard of worden opgenomen
 • Werkdagen in overleg. Na de inwerkperiode is het mogelijk om een dag thuis te werken
 • Werk in een organisatie die nooit stilstaat, vooruitstrevend is en groeimogelijkheden biedt voor medewerkers en patiënten

Solliciteer!

Doe dit via deze pagina of stuur een mail met je motivatiebrief en cv naar solliciteren@derooysewissel.nl vóór Maandag 17 juni a.s.

Voor iedereen die bij ons komt werken vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan. Voor sommige functies is een VOG-P nodig. Wil je daar meer over weten klik dan hier.

Meer weten?

Wij staan je graag te woord om je meer te vertellen over de vacature. Bel daarvoor met Monique Jenneskens (manager bedrijfsbureau) via 088-372 00 00. Wil je alvast een betere indruk krijgen van hoe wij werken en waar wij voor staan? Bekijk dan zeker ook de bedrijfsfilm op onze website en beluister onze podcast ‘tbs’ via Spotify of NPO 1.

Wil je meer weten over de resultaten, ontwikkelingen, feiten en cijfers uit 2023 van de Rooyse Wissel? Bekijk dan ons jaarverslag 2023: Samen scherp.

De Rooyse Wissel. Jij. Wij. De maatschappij.

Bij de Rooyse Wissel behandelen en verplegen we patiënten met ernstige psychiatrische problematieken. Dat doen we op basis van wederzijds vertrouwen. We hanteren een open manier van werken die ertoe bijdraagt dat patiënten op een veilige en verantwoorde manier kunnen terugkeren in de samenleving. Daarbij kiezen we niet altijd voor de gebaande paden, maar tonen we lef op onverwachte momenten. Altijd met respect voor patiënt, medewerker en externe partners. Samen kunnen we ons doel bereiken: een maatschappij die veiliger is. Lees hier meer over onze missie en visie.

De Rooyse Wissel is een onderdeel van VIGO.

Solliciteren

Bij ons is geen dag hetzelfde. Wil je samen met ons werken aan het veiliger maken van de maatschappij?


  Wij maken gebruik van cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details