FHIC Sociotherapeuten (MBO / HBO)

Venray

MBO/HBO

28-36

2.611-3.571

Solliciteren

Professionals met lef en doorzettingsvermogen

Wij gaan een forensische high intensive care openen en hebben we nog plek voor een aantal sociotherapeuten! Tot de afdeling open gaat zal je werkzaam zijn op een van de bestaande afdelingen binnen de kliniek en worden klaargestoomd voor de nieuwe afdeling.  

Het team zal naast jou gaan bestaan uit een aantal interne collega’s dat doorstroomt en een aantal nieuwe medewerkers.

Jouw nieuwe werkomgeving

De nieuwe afdeling wordt de eerste FHIC van Nederland. Uitgebreid onderzoek is gedaan en de afdeling wordt momenteel gebouwd volgens de allernieuwste technieken en domotica om patiënten in crisis op een humane manier terug in balans te brengen. Dit alles vanuit het FHIC gedachtengoed waarover jij alles te weten gaat komen!

De afdeling is onderdeel van de Rooyse Wissel, een centrum voor forensische psychiatrie in Venray. Als organisatie staan wij bekend als dé forensisch expert van Limburg en Oost-Brabant, maar ook als goede werkgever waar mensen graag hun deskundigheid inzetten en kansen krijgen zich verder te ontwikkelen.

Jouw werkdag

De FHIC is een afdeling waar zwaar ontregelde patiënten verblijven. Dat is pittig, maar ontzettend uitdagend! De patiëntenpopulatie is complex, maar geeft jou voldoening omdat er vaak snel zichtbaar resultaat is. Je staat er natuurlijk niet alleen voor. Zo werk je nauw samen met je collega-Sociotherapeuten, de Psychiater en het Hoofd Behandeling. Je gaat in gesprek met patiënten, pleegt interventies in nauwe afstemming met het team, rapporteert over de voortgang en levert maatwerk in de benaderingswijze en de wijze van behandelen.

Wie ben jij?

  • Je hebt lef, bent op zoek naar uitdaging en gaat complexe casuïstiek niet uit de weg
  • Daarnaast heb je een vooropleiding in de hulpverlening op MBO/HBO(+) niveau afgerond
  • Enkele jaren heb jij ervaring op gedaan in het werken met forensisch psychiatrische patiënten
  • Tot slot ben je leergierig en gemotiveerd om de visie van het FHIC gedachtengoed te leren kennen en uit te dragen

Met jouw eigenschappen denk jij een mooie aanvulling te kunnen gaan zijn op het team.

Wat biedt de Rooyse Wissel jou?

Een informele organisatie, met korte lijntjes waar ruimte is om initiatief te nemen en mee te denken. Je gaat aan de slag in een bijzondere werkomgeving, waar het belangrijk is dat collega’s op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen. De Rooyse Wissel is een groeiende organisatie met veel ontwikkelmogelijkheden in de vorm van opleidingen, trainingen en coaching.

  • Een 28- tot 36-urige werkweek met salariëring afhankelijk van ervaring conform CAO-GGZ, FWG-schaal 50 (HBO) beginnend op €2689,- en oplopend tot €3678,- bruto per maand of FWG-schaal 45 (MBO) beginnend op €2357,- en oplopend tot €3326,- bruto per maand
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder de onregelmatigheidstoeslag, een uitgebreide werkkostenregeling en een aanvullende reiskostenvergoeding. Ook ontvang je jaarlijks een dertiende maand en bouw je maandelijks budget die je kunt inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling.

Enthousiast geworden?

Neem dan contact met ons op via solliciteren@derooysewissel.nl
Wil je eerst wat meer informatie? Neem dan eens contact op met Jessica Glomb (Afdelingshoofd Sociotherapie) via telefoonnummer +31 (0)478 63 52 00.
Bekijk ook eens onze bedrijfsfilm op onze website en lees ervaringen van onze medewerkers!

Solliciteren

Bij ons is geen dag hetzelfde. Wil je samen met ons werken aan het veiliger maken van de maatschappij?