HR-adviseur | 28- 36 uur | Venray

Venray

hbo

28- 36

3.760- 4.977

Solliciteren

Een veiligere samenleving begint soms al op kantoor

Als HR-adviseur adviseer en ondersteun jij managers van verschillende clusters en afdelingen op alle vlakken van het HR-vakgebied. Zij kunnen bij jou terecht met al hun vragen en jij zorgt er voor dat ze een antwoord krijgen waar ze mee verder kunnen. Van jou of van een van je directe collega’s.

Voor onze afdeling HRM zoeken wij een:

HR-adviseur
 28 – 36 uur

Als HR-adviseur werk je samen met twee directe collega’s. Je komt terecht in de bijzondere wereld van de forensische psychiatrie.

De HR-advies functie die nu vrijkomt focust zich op het cluster ambulant behandelen en op de ondersteunende diensten. Mocht je liever een ander aandachtsgebied willen? We rouleren na een paar jaar altijd, dat houd jou en je collega’s scherp!

Samen met je directe collega’s maak je deel uit van de afdeling HRM. Deze bestaat uit 20 medewerkers die vanuit diverse specialismen zorgen voor het ontwikkelen, onderhouden en uitdragen van het HR beleid, waaronder Recruitment, Opleidingen, Personeelsplanning, HR- en Salarisadministratie, Arbo en Personeelsbegeleiding. Vanuit deze rol rapporteer je direct aan de Manager HRM. Als generalist weet jij de verbinding te maken tussen de specialismen die ons HR-team rijk is en weet jij als geen ander wanneer wie in te schakelen. Dit alles om van toegevoegde waarde te zijn voor onze collega’s en daarmee voor onze patiënten.

Wil je alvast kennismaken met een van je collega’s binnen de afdeling HRM? Lees dan de dag van John hier.

Jouw functie

De komende jaren richt de afdeling HRM zijn activiteiten zich op de realisatie van onze missie:

We zijn vastbesloten om een werkgever van keuze te zijn, waar onze medewerkers gedijen en groeien. Zij zijn de drijvende kracht achter onze organisatie en we koesteren hun welzijn en ontwikkeling. We creëren een omgeving die stimuleert, inspireert en een veilige ruimte biedt voor groei en autonomie, zowel professioneel als persoonlijk. Wij staan voor een cultuur waarin medewerkers worden gewaardeerd, talent wordt erkend en beloond, en waar eigenaarschap en verantwoordelijkheid hand in hand gaan. Wij geloven dat vanuit deze kracht de ambitie van de organisatie gerealiseerd kan worden.

Deze missie gaan we realiseren vanuit een mensgerichte visie waarin gezondheid, ontwikkeling en geluk centraal staan. De Rooyse Wissel ziet al haar medewerkers als professionals, ongeacht wat voor werk ze doen. Elke dag wordt er verwacht dat ze hun best doen, goed nadenken, goed omgaan met anderen en nadenken over hun werk en hoe ze omgaan met patiënten en collega’s. Het succes van de organisatie hangt af van de beschikbaarheid en de inzetbaarheid van de medewerkers.

Jij gaat voorop in de ontwikkelingen om dit te gaan realiseren en je hebt hier een sleutelrol in. Je vermogen om samen met je collega’s dit uit te dragen en in samenwerking met de clusters te realiseren is dan ook cruciaal voor deze rol en functie.

Natuurlijk hoeven we jou allang niet meer uit te leggen hoe veelzijdig de HR-adviseur is. Bij ons in het team is er ruimte om die veelzijdigheid verder te ontdekken, maar is er ook ruimte voor specialisatie. Je houdt je de ene dag bezig met operationele activiteiten zoals het voeren van complexe verzuimgesprekken of vervangingsvraagstukken en de andere dag adviseer je de clustermanager en de teamleiders over het effect van leiderschap op het behoud van medewerkers en onderbouw je dat met HR data. De komende jaren zul je als we op weg gaan voor onze missie steeds meer toegroeien naar de rol van sparringpartner en zul je als vanzelf merken dat al je inspanningen op het operationele vlak zijn vruchten af gaan werpen. Dat kunnen we jou dus bieden: samen met ons, ons vak verder uitdiepen en het verschil maken naar de toekomst!

Wat bieden we jou nog meer?

Bij ons maken niet alleen de patiënten stappen, maar jij ook!

De Rooyse Wissel investeert namelijk in jouw persoonlijke ontwikkeling en biedt volop trainingen en opleidingsmogelijkheden. Met ons online leerplein heb jij bijvoorbeeld de keuze uit meer dan 100 modules.

Daarnaast bieden wij:

 • Salaris afhankelijk van ervaring volgens cao GGZ, schaal 55, tussen €3.760,- en €4.977,- bruto per maand bij 36 uur
 • Een contract voor onbepaalde tijd. Wij gaan graag een langdurig dienstverband met je aan
 • Jaarlijks een forensische bonus met een mooie opbouw regeling en daarnaast nog een eindejaarsuitkering
 • Een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer, tot een maximum van 120 kilometer per dag
 • Jaarlijks een balansbudget van €500,- bruto bij een fulltime dienst verband (36 uur), wat je kunt besteden aan inzet voor opleiding en ontwikkeling, aankoop van extra verlofuren of laten uitkeren als bruto loon
 • Jaarlijks een teamuitje, want medewerkers die op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen en waar veiligheid voorop staat vinden we belangrijk
 • Werken in een cultuur waarin vertrouwen, zorg en veiligheid van en in elkaar voorop staat

Alle arbeidsvoorwaarden vind je hier en zijn conform CAO GGZ.

Wat neem je mee?
 • Een afgeronde relevante opleiding op ten minste hbo niveau
 • Ervaring als HR-adviseur en een visie op de rol van de adviseur in een organisatie als de onze
 • Je bent in staat om de vertaalslag van onze zorg te maken naar het HR kennisdomein in je advisering en kennis
 • Je hebt actuele kennis van HR trends, van wet- en regelgevingen en je bent instaat om deze in je rol te gebruiken
 • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je kunt beleidsmatige zaken kort en bondig formuleren en komt met heldere werkbare voorstellen.

Voor iedereen die bij ons komt werken vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan. Voor sommige functies is een VOG-P nodig. Wil je daar meer over weten klik dan hier.

Interesse?

Doe dit via deze pagina of stuur een mail met je motivatiebrief en cv vóór 1 augustus naar solliciteren@derooysewissel.nl.

De gesprekken zullen plaatsvinden op 5 en 7 augustus, waarbij we uiteraard rekening houden met de vakantieperiode. Mocht deze datum niet schikken, nodigen wij je alsnog uit om te solliciteren, maar geef dan aan welke data wel mogelijk zijn.

Meer weten?

Als je vragen hebt mag je contact opnemen met Geerte Deenen (HR-adviseur) via telefoonnummer 088 372 00 00. Vanaf 29 juli is Joris Berk (manager HRM) weer terug van vakantie voor jouw vragen. Wil je alvast een betere indruk krijgen van hoe wij werken en waar wij voor staan? Bekijk dan zeker ook de bedrijfsfilm op onze website en beluister onze podcast ‘tbs’ via Spotify of NPO 1.

Solliciteren

Bij ons is geen dag hetzelfde. Wil je samen met ons werken aan het veiliger maken van de maatschappij?


  Wij maken gebruik van cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details