Internal Auditor – Horizontaal toezicht | 28 – 32 uur | Venray

Venray

hbo

28 - 32

3.616 - 4.785

Solliciteren

Een veiligere samenleving begint soms al op kantoor

Als Internal Auditor – Horizontaal Toezicht, zet je jouw expertise in om de kwaliteit van het registratie – en declaratie proces te controleren, analyseren, optimalieren en te verbeteren. Want ook al sta je verder af van de directe patiëntenzorg, als jouw werk op orde is plukken andere daar de vruchten van. Zo werken we samen aan een veiligere samenleving want daar leven we immers zelf ook in.

√ Kun jij op meerdere niveaus acteren en omgaan met diverse belangen?

√ Geef jij graag advies over procescontroles en procesoptimalisatie?

Dan zoeken wij jou als:

Internal Auditor – Horizontaal Toezicht
28 – 32 uur

Je komt te werken in het team bedrijfsbureau. Je collega’s zijn ambitieus maar er is ook ruimte voor informele zaken. Het team bestaat uit 20 collega’s verdeeld over 4 verschillende onderdelen: financiële administratie, zorgadministratie, plaatsingscommissie en patiënten gelden. Je ontvangt hiërarchisch leiding van de Manager Bedrijfsbureau.

Je werkt vanuit onze kliniek in Venray en komt in de bijzondere wereld van de forensische zorg terecht. In Venray en in andere delen van Limburg en Oost Brabant behandelen wij patiënten met ernstige psychiatrische problematieken, die met justitie in aanraking zijn gekomen of dreigen te komen. Altijd met als doel een veilige en verantwoorde terugkeer in de samenleving. Behandeling is vaak opgelegd door de rechter en vindt in sommige gevallen vrijwillig plaats.

Je collega Rocco werkt wel in de directe patiëntenzorg en vertelt je graag wat hij meemaakt, lees of luister zijn verhaal hier.

Wat ga je doen?

Als Internal Auditor – horizontaal toezicht vervul je een onafhankelijke, integrale, interne controlefunctie die gericht is op de risicobeheersing en de werking van processen en controlemaatregelen m.b.t. de financiële- en zorg administratieve verantwoording. Je bent continu bezig met het optimaliseren van de beheersmaatregelen en zorgt voor het actueel houden van het control framework. Jij zorgt ervoor dat alle declaraties rechtmatig zijn ingediend. Verder ga je je bezighouden met:

 • Opstellen van interne controle plannen (AO/IC) inclusief planning van de werkzaamheden
 • Uitvoeren van risicoanalyses op diverse processen (opzet, bestaan en werking)
 • Advies geven over procescontroles en procesoptimalisaties
 • Uitvoeren van interne controles en audits en het opstellen van rapportages inclusief aanbevelingen ten behoeve van de ZvW, OFZ en FZ productie
 • Vertalen van wet- en regelgeving naar gebruiksvriendelijke procedures en richtlijnen
 • Fungeren als aanspreekpunt over Horizontaal Toezicht
 • Rapporteren van bevindingen aan directie, managementleden en Raad van Bestuur
Wat bieden we jou?

Bij ons maken niet alleen de patiënten stappen, maar jij ook!

De Rooyse Wissel investeert namelijk in jouw persoonlijke ontwikkeling en biedt volop trainingen en opleidingsmogelijkheden. Met ons online leerplein heb jij bijvoorbeeld de keuze uit meer dan 100 modules.

Daarnaast bieden wij:

 • Salaris afhankelijk van ervaring volgens cao GGZ, schaal 55 tussen €3.616,- en €4.785,- bruto per maand bij 36 uur
 • Jaarlijks een forensische bonus met een mooie opbouw regeling en daarnaast nog een eindejaarsuitkering
 • Een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer, tot een maximum van 120 kilometer per dag
 • Jaarlijks een balansbudget van €500,- bruto bij een fulltime dienst verband (36 uur), wat je kunt besteden aan inzet voor opleiding en ontwikkeling, aankoop van extra verlofuren of laten uitkeren als bruto loon
 • 166 vakantie-uren en 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget per jaar bij een fulltime dienstverband. De verlofuren kunnen worden gespaard of worden opgenomen
 • Werkdagen in overleg. Na de inwerkperiode is het mogelijk om een dag thuis te werken
 • Werk in een organisatie die nooit stilstaat, vooruitstrevend is en groeimogelijkheden biedt voor medewerkers en patiënten

En er is meer. Zie voor de volledige arbeidsvoorwaarden CAO GGZ.

Wat neem je mee?

Binnen deze functie is er veel ruimte voor eigen invulling. Een proactieve houding en eigen regie kunnen nemen zijn belangrijke competenties. Ook krijg je te maken met belanghebbende op verschillende niveaus. Als Internal Auditor – Horizontaal Toezicht moet je in staat zijn om verbinding hiertussen te creëren en verschillen te overbruggen.

Verder beschik jij over:

 • Een bewijs van een relevante afgeronde HBO beroepsopleiding en relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Affiniteit en kennis op het gebied van AO/IC
 • Kennis van wet en regelgeving en financiële stromen binnen de gezondheidszorg
 • Proactieve en analytische werkhouding
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden

Solliciteer!

Doe dit via deze pagina of stuur een mail met je motivatiebrief en cv naar solliciteren@derooysewissel.nl vóór dinsdag 23 juli a.s.

Voor iedereen die bij ons komt werken vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan. Voor sommige functies is een VOG-P nodig. Wil je daar meer over weten klik dan hier.

Meer weten?

Wij staan je graag te woord om je meer te vertellen over deze functie. Bel daarvoor met Monique Jenneskens (manager bedrijfsbureau) via 088-372 00 00.

Heb je vragen over de selectieprocedure? Bel daarvoor met Michelle Franssen of Jacqueline Janssen via 088-372 00 00.

Wil je alvast een betere indruk krijgen van hoe wij werken en waar wij voor staan? Bekijk dan zeker ook de bedrijfsfilm op onze website en beluister onze podcast ‘tbs’ via Spotify of NPO 1.

Wil je meer weten over de resultaten, ontwikkelingen, feiten en cijfers uit 2023 van de Rooyse Wissel? Bekijk dan ons jaarverslag 2023: Samen scherp.

De Rooyse Wissel. Jij. Wij. De maatschappij.

Bij de Rooyse Wissel behandelen en verplegen we patiënten met ernstige psychiatrische problematieken. Dat doen we op basis van wederzijds vertrouwen. We hanteren een open manier van werken die ertoe bijdraagt dat patiënten op een veilige en verantwoorde manier kunnen terugkeren in de samenleving. Daarbij kiezen we niet altijd voor de gebaande paden, maar tonen we lef op onverwachte momenten. Altijd met respect voor patiënt, medewerker en externe partners. Samen kunnen we ons doel bereiken: een maatschappij die veiliger is. Lees hier meer over onze missie en visie.

De Rooyse Wissel is een onderdeel van VIGO.

Solliciteren

Bij ons is geen dag hetzelfde. Wil je samen met ons werken aan het veiliger maken van de maatschappij?


  Wij maken gebruik van cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details