Manager bedrijfsbureau

Venray

wo

36

4.692 - 6.141

Solliciteren

Een veiligere samenleving begint soms al op kantoor

Als manager bedrijfsbureau zet je jouw financiële expertise in om zorg te dragen voor een financieel gezonde bedrijfsvoering. Samen met je team zorg je er voor dat de organisatie beschikt over een goed functionerende financiële administratie, over adequate stuurinformatie, (administratieve) ondersteuning bij het in-, door- en uitstroomproces van patiënten/cliënten en tijdige, juiste en volledige facturatie.

Voor het team bedrijfsbureau zijn wij op zoek naar jou als:

Manager bedrijfsbureau
36 uur

Het team bedrijfsbureau is een ambitieus team waar een informele sfeer heerst. Het bestaat uit 35 collega’s verdeeld over 4 verschillende onderdelen: financiële administratie, zorgadministratie, behandelrapportage en patiëntengelden.

Je werkt vanuit het kantoor gelegen in de kliniek in Venray en komt in de bijzondere wereld van de forensische psychiatrie terecht. In Venray en in andere delen van Limburg en Oost Brabant behandelen wij patiënten met ernstige psychiatrische problematieken, die met justitie in aanraking zijn gekomen of dreigen te komen. Altijd met als doel een veilige en verantwoorde terugkeer in de samenleving. Behandeling is vaak opgelegd door de rechter en vindt in sommige gevallen vrijwillig plaats.

Wat ga je als manager bedrijfsbureau doen?
 • Zorgdragen voor het opleveren van management rapportages conform de P&C cyclus.
 • Verantwoordelijkheid nemen voor het opstellen van de jaarrekening en afstemming daarover met de accountant
 • Medewerkers coachen om zichzelf verder te ontwikkelen
 • Ontwikkelen van tactisch, operationeel en financieel beleid
Wat neem je mee?
 • Je beschikt over een afgeronde wo-opleiding richting financiën, bedrijfseconomie of bedrijfskunde. En bij voorkeur aangevuld met een afgeronde post-HBO managementopleiding
 • Kennis van en ervaring met managementtechnieken en leidinggeven
 • Financieel-economisch inzicht en ervaring ten aanzien van strategische beleidsontwikkeling
Wat bieden we jou?

Bij ons maken niet alleen de cliënten stappen, maar jij ook!

Daarom bieden wij:

 • Salaris afhankelijk van ervaring volgens cao GGZ, schaal 65, tussen €4.692,- en €6.141,- bruto per maand op basis van 36 uur
  – per 1 januari 2024: tussen €4.785,- en €6.264,- bruto per maand op basis van 36 uur
 • Jaarlijks een forensische bonus met een mooie opbouw regeling en daarnaast nog een eindejaarsuitkering
 • Een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer, tot een maximum van 120 kilometer per dag
 • Jaarlijks een balansbudget van €500,- bruto bij een fulltime dienst verband (36 uur), wat je kunt besteden aan inzet voor opleiding en ontwikkeling, aankoop van extra verlofuren of laten uitkeren als bruto loon
 • De Rooyse Wissel investeert in jouw persoonlijke ontwikkeling en biedt volop trainingen en opleidingsmogelijkheden. Met ons online leerplein heb jij bijvoorbeeld de keuze uit meer dan 100 modules.

Solliciteer!

Robert Walters verzorgt voor Rooyse Wissel de Werving & Selectie van deze procedure. Voor meer informatie over de positie en de procedure kun je contact opnemen met Larissa Theuns (Consultant Finance), +31 (0) 40 7999 910. Wil je direct reageren dan zien we jouw CV met een korte motivatie graag tegemoet.

Meer weten?

Wij staan je graag te woord om je meer te vertellen over de vacature. Bel daarvoor met Yolande van Dun via 088 – 372 00 00. Wil je alvast een betere indruk krijgen van hoe wij werken en waar wij voor staan? Bekijk dan zeker ook de bedrijfsfilm op onze website en beluister onze podcast ‘tbs’ via Spotify of NPO 1.

De Rooyse Wissel. Jij. Wij. De maatschappij.

Bij de Rooyse Wissel behandelen en verplegen we patiënten met ernstige psychiatrische problematieken. Dat doen we op basis van wederzijds vertrouwen. We hanteren een open manier van werken die ertoe bijdraagt dat patiënten op een veilige en verantwoorde manier kunnen terugkeren in de samenleving. Daarbij kiezen we niet altijd voor de gebaande paden, maar tonen we lef op onverwachte momenten. Altijd met respect voor patiënt, medewerker en externe partners. Samen kunnen we ons doel bereiken: een maatschappij die veiliger is. Lees hier meer over onze missie en visie.

De Rooyse Wissel is een onderdeel van VIGO.

Solliciteren

Bij ons is geen dag hetzelfde. Wil je samen met ons werken aan het veiliger maken van de maatschappij?