Manager huisvesting & facilitair

Venray

HBO/WO

32-36

4.053-5.439

Solliciteren

“In deze veelzijdige functie ben je de schakel tussen uitvoering en strategie binnen een unieke wereld” – Marcel Verstraaten – (manager huisvesting & facilitair Rooyse Wissel a.i.)

Als manager huisvesting & facilitair ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de facilitaire organisatie bij de Rooyse Wissel. De Rooyse Wissel is een centrum voor forensische psychiatrie waar patiënten met ernstige psychiatrische problematieken worden verpleegd en behandeld.

Manager huisvesting & facilitair
(32 – 36 uur) 

Dit is jouw uitdaging:

Jouw verantwoordelijkheidsgebieden betreffen vastgoed, gebouwenbeheer, technisch onderhoud aan installaties, wagenparkbeheer, inkoop, voeding, winkel en telefonie. Het facilitaire team bestaat uit 20 enthousiaste professionals (o.a. een senior medewerker huisvesting en senior medewerker facilitair die een groot deel van de operatie op zich nemen). Naast de hiërarchische aansturing, heb je een belangrijke verantwoordelijkheid op het gebied van het ontwikkelen en implementeren van strategische beleidsadviezen en het uitvoeren van diverse (huisvestings)projecten.

Als manager huisvesting & facilitair werk je op een vooruitstrevende manier aan de ontwikkeling en innovatie van de afdeling. Daarbij verlies je het financieel rendement en haalbaarheid op lange termijn niet uit het oog. Je hebt een sterke visie en bent in staat zowel de operatie als directie van jouw visie te overtuigen. Je rapporteert direct aan de algemeen directeur.

De Rooyse Wissel beschikt over een vastgoedportefeuille van 25 locaties in Limburg en oost-Brabant (zowel in eigendom, als huur). Dat brengt ook vastgoed uitdagingen met zich mee. Er staan de komende jaren diverse projecten op de planning, zoals een grootschalige renovatie van de hoofdlocatie en het in gebruik nemen van een nieuwe polikliniek. 

Kortom: een functie waarin je alle ruimte krijgt voor innovatie en vernieuwing binnen een vooruitstrevende organisatie met een hoog ambitieniveau!

Over jou:

  • In bezit van een HBO of WO diploma bij voorkeur richting facility management of vastgoedmanagement. 
  • Minimaal 10 jaar ervaring in het facility management vak met specialisatie in huisvesting en vastgoed. Inmiddels kun je jezelf een door de wol geverfde huisvestingsexpert noemen.
  • Ervaring met het begeleiden van grote nieuwbouw- en / of renovatieprojecten. 
  • Je beschikt over leidinggevende ervaring en krijgt energie van het vertalen van visie en strategie naar een businesscase en concrete adviezen! 
  • Je kunt je vinden in de maatschappelijke doelstelling van de organisatie.

De Rooyse Wissel biedt jou:

  • Een enthousiaste organisatie waar medewerkers op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen.
  • Ruime kansen om je verder persoonlijk te ontwikkelen, bij een financieel gezonde werkgever die investeert in innovatie en uitbreiding.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een aanvullende reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld, een 13e maand en een uitgebreide werkkostenregeling.
  • Salariëring afhankelijk van ervaring conform cao GGZ, FWG-schaal 65, vanaf € 4053,- tot € 5439,- bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Alvast kennismaken met collega’s van de Rooyse Wissel en een beeld vormen van waar de organisatie voor staat? De website geeft je een goede indruk: https://www.derooysewissel.nl/werken-bij/

Interesse?

Wij ontvangen graag jouw CV en motivatie. De procedure bestaat uit een gesprek met HEYDAY en twee gesprekken met de Rooyse Wissel. Daarnaast maken een meeloop dag en een antecedentenonderzoek onderdeel uit van de procedure. 

Heb je vragen? Jolijn Kappenberg (HEYDAY) beantwoordt deze graag.

www.heydayfm.nl

Solliciteren

Bij ons is geen dag hetzelfde. Wil je samen met ons werken aan het veiliger maken van de maatschappij?