(Medisch) secretaresse | 28 uur | Blerick

Blerick

mbo

28

2.870 - 3.541

Solliciteren

Cliënten weer onder de mensen laten komen

Als (medisch) secretaresse bij de Rooyse Wissel Ambulant behandelen draag jij bij aan onze samenleving. Je staat bezoekers en cliënten gastvrij te woord, houdt het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) up to date en werkt graag in een dynamische omgeving. Je pakt daarnaast diverse secretariële werkzaamheden snel en proactief op. Je houdt ervan om alles in goede banen te leiden en te weten wat er speelt.

√ Ontvang jij bezoekers, cliënten en medewerkers met een lach op je gezicht?

√ Heb jij ervaring met administratieve werkzaamheden?

Voor het onderdeel Ambulant behandelen, locatie Blerick zoeken wij jou als:

(Medisch) secretaresse
28 uur

Binnen het cluster Ambulant Behandelen zijn acht secretaresses werkzaam, verdeeld over vier locaties: Helmond, Maastricht, Roermond en Blerick. De Rooyse Wissel Ambulant Behandelen biedt in Limburg en delen van Noord-Brabant ambulante behandeling aan de vaak moeilijk te bereiken cliënten met complexe psychische of psychiatrische problemen. Behandeling kan vrijwillig zijn, maar kan ook worden opgelegd op basis van een justitiële maatregel en vindt plaats op de polikliniek, bij cliënt thuis en online. De hulp is kort als het kan, intensief en langdurig als het nodig is.

Elke is psycholoog binnen het cluster Ambulant Behandelen ze verteld je graag wat het werken op de polikliniek zo interessant maakt. Lees hier haar verhaal of luister de podcast.

Wat ga je als (medisch) secretaresse doen?
 • Bezoekers en cliënten gastvrij te woord staan
 • Elektronisch Patiënten Dossier up to date houden o.a. verwerken aanmeldingen, mutaties en uitschrijvingen
 • Secretariële en administratieve ondersteuning van behandelaren
 • Diverse secretariële werkzaamheden uitvoeren
Wat neem je mee?
 • Afgeronde relevante opleiding op mbo 4 niveau
 • Ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de zorg
 • Werkt graag in een dynamisch omgeving
 • Goede communicatievaardigheden
 • Enthousiasme en een sterke persoonlijkheid
Wat bieden we jou?

Bij ons maken niet alleen de cliënten stappen, maar jij ook!
De Rooyse Wissel investeert namelijk in jouw persoonlijke ontwikkeling en biedt volop trainingen en opleidingsmogelijkheden. Met ons online leerplein heb jij bijvoorbeeld de keuze uit meer dan 100 modules.
Daarnaast bieden wij

 • Salaris afhankelijk van ervaring volgens cao GGZ, schaal 40, tussen €2.870,- en €3.541,- bruto per maand op basis van 36 uur
 • Jaarlijks een forensische bonus met een mooie opbouw regeling en daarnaast nog een eindejaarsuitkering
 • Een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer, tot een maximum van 120 kilometer per dag
 • Afhankelijk van ervaring een mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd
 • Jaarlijks een balansbudget van €500,- bruto bij een fulltime dienst verband (36 uur), wat je kunt besteden aan inzet voor opleiding en ontwikkeling, aankoop van extra verlofuren of laten uitkeren als bruto loon
 • Jaarlijks een teamuitje, want medewerkers die op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen en waar veiligheid voorop staat vinden we belangrijk
 • Werk in een organisatie die nooit stilstaat, vooruitstrevend is en groeimogelijkheden biedt voor medewerkers en cliënten

Solliciteer!

Doe dit via deze pagina of stuur een mail met je motivatiebrief en cv naar solliciteren@derooysewissel.nl vóór 17 Juni.

Meer weten?

Wij staan je graag te woord om je meer te vertellen over de vacature. Bel daarvoor met Leontien van de Veen (clustermanager ambulant behandelen) via 088 372 00 00. Wil je alvast een betere indruk krijgen van hoe wij werken en waar wij voor staan? Lees meer op onze website onder het kopje Ambulant behandelen.

De Rooyse Wissel. Jij. Wij. De maatschappij.

Bij de Rooyse Wissel behandelen en verplegen we patiënten met ernstige psychiatrische problematieken. Dat doen we op basis van wederzijds vertrouwen. We hanteren een open manier van werken die ertoe bijdraagt dat patiënten op een veilige en verantwoorde manier kunnen terugkeren in de samenleving. Daarbij kiezen we niet altijd voor de gebaande paden, maar tonen we lef op onverwachte momenten. Altijd met respect voor patiënt, medewerker en externe partners. Samen kunnen we ons doel bereiken: een maatschappij die veiliger is.

De Rooyse Wissel is een onderdeel van VIGO.

Solliciteren

Bij ons is geen dag hetzelfde. Wil je samen met ons werken aan het veiliger maken van de maatschappij?


  Wij maken gebruik van cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details