Begeleider Perspectiefafdeling (MBO / HBO)

Venray

MBO/HBO

28-36

2.611-3.571

Solliciteren

Professionals met lef en doorzettingsvermogen.

Wij gaan een nieuwe afdeling openen, genaamd Perspectiefafdeling.

Jouw nieuwe werkomgeving

Patiënten die vastlopen of geen vooruitgang boeken in hun reguliere behandeling worden doorverwezen naar de Perspectiefafdeling. De afdeling is onderdeel van de Rooyse Wissel, een centrum voor forensische psychiatrie in Venray. Als organisatie staan wij bekend als dé forensisch expert van Limburg en Oost-Brabant, maar ook als goede werkgever waar mensen graag hun deskundigheid inzetten en kansen krijgen zich verder te ontwikkelen.

Jouw werkdag

Doordat je werkzaam gaat zijn op een afdeling waar patiënten verblijven die vastlopen in hun behandeling, zal jij elke dienst weer worden uitgedaagd. De patiëntenpopulatie is complex, maar geeft jou voldoening omdat je er samen met je collega’s voor zorgt dat patiënten weer gemotiveerd en gestimuleerd worden. Je werkt nauw samen met je collega-Sociotherapeuten, de Psychiater en het Hoofd Behandeling. Het is een omgeving waarin je elke dag bijleert, van de casuïstiek en van elkaar. Je gaat in gesprek met patiënten, pleegt interventies in nauwe afstemming met het team, rapporteert over de voortgang en levert maatwerk in de benaderingswijze en de wijze van behandelen.

Wie ben jij?

  • Je hebt lef, bent daadkrachtig en op zoek naar uitdaging waar je complexe casuïstiek niet uit de weg gaat
  • Daarnaast heb je een vooropleiding in de hulpverlening op MBO-4/HBO niveau afgerond
  • Je beschikt over enkele jaren ervaring in de (forensische) GGZ
  • Tot slot ben je leergierig, gemotiveerd en sta je stevig in je schoenen

Met jouw eigenschappen denk jij een mooie aanvulling te kunnen gaan zijn op het team.

Wat biedt de Rooyse Wissel jou?

Een informele organisatie, met korte lijntjes waar ruimte is om initiatief te nemen en mee te denken. Je gaat aan de slag in een bijzondere werkomgeving, waar het belangrijk is dat collega’s op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen. De Rooyse Wissel is een groeiende organisatie met veel ontwikkelmogelijkheden in de vorm van opleidingen, trainingen en coaching.

  • Een 28- tot 36-urige werkweek met salariëring afhankelijk van ervaring conform CAO-GGZ, FWG-schaal 50 (HBO) beginnend op €2689,- en oplopend tot €3678,- bruto per maand of FWG-schaal 45 (MBO) beginnend op €2357,- en oplopend tot €3326,- bruto per maand
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder de onregelmatigheidstoeslag, een uitgebreide werkkostenregeling, een dertiende maand en een individueel keuzebudget

Enthousiast geworden?

Neem dan contact met ons op via solliciteren@derooysewissel.nl of solliciteer via onderstaande knop.
Wil je eerst wat meer informatie? Neem dan eens contact op met Jessica Glomb (Afdelingshoofd Sociotherapie), via telefoonnummer 0478-635200.
Bekijk ook eens onze bedrijfsfilm op onze website en lees ervaringen van onze medewerkers!

Solliciteren

Bij ons is geen dag hetzelfde. Wil je samen met ons werken aan het veiliger maken van de maatschappij?