Specialist schoonmaak | 24 – 36 uur | Venray

Venray

mbo

24 - 36

2.325 - 3.241

Solliciteren

De mens achter de patiënt zien

Als specialist schoonmaak in de functie leermeester bouw jij aan de toekomst van de schoonmaakdiscipline in onze kliniek. Samen met patiënten vorm jij een afdeling ‘ schoonmaak’ die kliniek breed algemene ruimtes onderhoud. Naast het coördineren van schoonmaak werkzaamheden begeleid je de patiënten bij het uitvoeren van de schoonmaak taken. Samen met jouw team van patiënten zorg je ervoor dat er geleerd en gewerkt wordt.

Ben jij de medewerker schoonmaak die graag met mensen werkt en wel een extra uitdaging kan gebruiken?

Voor het onderdeel Werken & Leren zoeken wij een:

Specialist schoonmaak
In de rol van medewerker TLW (arbeids)activering
24 – 36 uur

Je gaat onderdeel uitmaken van de afdeling tijdsbesteding, leren en werken (TLW), die zich richt op het aanleren van basis- en praktijkgerichte vaardigheden (werknemersvaardigheden en vakgericht) aan patiënten. Dit doe je op hun eigen vakgebied. Je komt te werken in een omgeving waar patiënten met ernstige psychiatrische problematieken en een forensische achtergrond worden behandeld. Je werkt vanuit de kliniek in Venray, waar voornamelijk tbs-patiënten zijn opgenomen.

Wat ga je als specialist schoonmaak doen?
 • Opbouwen van een werkrelatie met de patiënten, waarbij zij gemotiveerd en gestimuleerd worden om actief deel te nemen aan de activiteiten
 • Methodisch observeren en interveniëren tijdens deze activiteiten
 • Begeleiden en instrueren van de patiënten tijdens de uitvoering van hun activiteiten
 • Mondeling en schriftelijk rapporteren m.b.t. de ontwikkeling
Wat bieden we jou?

Bij ons maken niet alleen de patiënten stappen, maar jij ook!

De Rooyse Wissel investeert namelijk in jouw persoonlijke ontwikkeling en biedt volop trainingen en opleidingsmogelijkheden. Met ons online leerplein heb jij bijvoorbeeld de keuze uit meer dan 100 modules.

Daarnaast bieden wij

 • Salaris afhankelijk van ervaring volgens cao GGZ, schaal 40 tussen €2.325,- en €3.241,- bruto per maand bij 36 uur
 • Een fijne werkomgeving met een vast dienstrooster.
 • Waardering en erkenning zit in de kleine dingen, maar wij doen net een stapje meer! Met een schouderklopje, een compliment en persoonlijke geschenken spreken wij veelvuldig onze waardering uit naar jou!
 • Een uitgebreid aanbod van producten en diensten om fiscaal gunstig aan te schaffen. Zo koop jij bijvoorbeeld voordelig een nieuwe laptop of telefoon
 • Een individueel keuzebudget dat je maandelijks opbouwt en volop kunt besteden aan het verder ontwikkelen aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • Werk in een organisatie die nooit stilstaat, vooruitstrevend is en groeimogelijkheden biedt voor medewerkers en patiënten
 • Een informele werkomgeving, waar medewerkers op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen en waar veiligheid voorop staat
Wat neem je mee?
 • Vakgerichte opleiding op mbo niveau 3 bij voorkeur aansluitend op de discipline schoonmaak.
 • Kennis van verschillende methoden en technieken, gericht op arbeidsactivering
 • Affiniteit met de forensische psychiatrische gezondheidszorg
 • Recente ervaring met het instrueren van individuen en groepen
 • Empathisch vermogen, creativiteit en in staat grenzen aan te geven

Solliciteer!

Doe dit via deze pagina of stuur een mail met je motivatiebrief en cv vóór 11 december naar solliciteren@derooysewissel.nl.

Meer weten?

Wij staan je graag te woord om je meer te vertellen over de vacature. Bel daarvoor met Cindy van Erp (afdelingshoofd van de afdeling TLW) via telefoonnummer 0478-635200. Wil je alvast een betere indruk krijgen van hoe wij werken en waar wij voor staan? Bekijk dan de website van Werken & Leren of bekijk de bedrijfsfilm op onze website en beluister onze podcast ‘tbs’ via Spotify of NPO 1.

De Rooyse Wissel. Jij. Wij. De maatschappij.

Bij de Rooyse Wissel behandelen en verplegen we patiënten met ernstige psychiatrische problematieken. Dat doen we op basis van wederzijds vertrouwen. We hanteren een open manier van werken die ertoe bijdraagt dat patiënten op een veilige en verantwoorde manier kunnen terugkeren in de samenleving. Daarbij kiezen we niet altijd voor de gebaande paden, maar tonen we lef op onverwachte momenten. Altijd met respect voor patiënt, medewerker en externe partners. Samen kunnen we ons doel bereiken: een maatschappij die veiliger is.

De Rooyse Wissel is een onderdeel van VIGO.

Solliciteren

Bij ons is geen dag hetzelfde. Wil je samen met ons werken aan het veiliger maken van de maatschappij?