Systeembeheerder

Venray

hbo

36 uur

3.155 - 4.180

Solliciteren

Een veiligere samenleving begint soms al op kantoor

Als systeembeheerder binnen de Rooyse Wissel bewaak en beheer je de technische infrastructuur van ICT-toepassingen met betrekking tot hardware, besturings- en systeemsoftware, netwerkcomponenten en randapparatuur. Je biedt ondersteuning aan gebruikers en adviseert over toepassingsmogelijkheden op jouw werkgebied binnen de organisatie.


Voor het onderdeel Ondersteunende diensten zoeken wij een:

Systeembeheerder
36 uur

Als systeembeheerder maak je deel uit van het team I&A. Deze bestaat uit twee applicatiebeheerders, een applicatie ontwikkelaar, drie servicedeskmedewerkers, twee systeembeheerders, een informatieanalist, een projectcoördinator IT en een specialist informatiebeveiliging onder leiding van de manager I&A. Samen ondersteunen jullie het primaire proces, door het beschikbaar stellen van ICT middelen en applicaties gericht op de registratie en informatievoorziening rondom de behandeling van patiënten. Je komt te werken in een omgeving waar patiënten met ernstige psychiatrische problematieken en een forensische achtergrond worden behandeld. Je werkt vanuit het kantoor in de kliniek in Venray, waar voornamelijk tbs-patiënten zijn opgenomen.

Wat ga je als Systeembeheerder doen?
 • Een bijdrage leveren aan de technische infrastructuur met betrekking tot verschillende ICT-toepassingen
 • Zorgdragen voor het goed functioneren van de geautomatiseerde systemen
 • Beheren van databasesystemen en toezicht houden op voldoende capaciteit en continue beschikbaarheid van gegevens
 • Installeren en configureren van hardware-, software- en netwerkcomponenten en deze testen en instellen
 • Lokaliseren en oplossen (eventueel door extern hulp inschakelen) van storingen in hard- en software
 • Bijdragen aan de ontwikkeling van het automatiseringsbeleid van de organisatie
Wat bieden we jou?

Bij ons maken niet alleen de patiënten stappen, maar jij ook!

De Rooyse Wissel investeert namelijk in jouw persoonlijke ontwikkeling en biedt volop trainingen en opleidingsmogelijkheden. Met ons online leerplein heb jij bijvoorbeeld de keuze uit meer dan 100 modules.

Daarnaast bieden wij

 • Salaris afhankelijk van ervaring volgens cao GGZ, schaal 50, tussen €3.155,- en €4.180,- bruto per maand op basis van 36 uur
  – per 1 januari 2024: tussen €3.218,- en €4.263,- bruto per maand op basis van 36 uur
 • Jaarlijks een forensische bonus met een mooie opbouw regeling en daarnaast nog een eindejaarsuitkering
 • Een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer, tot een maximum van 120 kilometer per dag
 • Jaarlijks een balansbudget van €500,- bruto bij een fulltime dienst verband (36 uur), wat je kunt besteden aan inzet voor opleiding en ontwikkeling, aankoop van extra verlofuren of laten uitkeren als bruto loon
 • Jaarlijks een teamuitje, want medewerkers die op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen en waar veiligheid voorop staat vinden we belangrijk
 • Werk in een organisatie die nooit stilstaat, vooruitstrevend is en groeimogelijkheden biedt voor medewerkers en patiënten
Wat neem je mee?
 • Afgeronde hbo-opleiding of bereidwillig om deze te halen op het gebied van ICT
 • Specifieke kennis van besturingssystemen en netwerkcomponenten in een complexe omgeving
 • Zelfstandigheid en accuratesse
 • Proactieve houding en probleemoplossend vermogen
 • Doorzettingsvermogen en eigenaarschap
Solliciteer!

Doe dit via deze pagina of stuur een mail met je motivatiebrief en cv vóór vrijdag 24 november naar solliciteren@derooysewissel.nl De gesprekken vinden plaats op woensdagochtend 29 november.

Meer weten?

Wij staan je graag te woord om je meer te vertellen over de vacature. Bel daarvoor met Richard Koeman-Hulstein (manager I&A), via telefoonnummer 0478-635200. Wil je alvast een betere indruk krijgen van hoe wij werken en waar wij voor staan? Bekijk dan zeker ook de bedrijfsfilm op onze website en beluister onze podcast ‘tbs’ via Spotify of NPO 1.

De Rooyse Wissel. Jij. Wij. De maatschappij.

Bij de Rooyse Wissel behandelen en verplegen we patiënten met ernstige psychiatrische problematieken. Dat doen we op basis van wederzijds vertrouwen. We hanteren een open manier van werken die ertoe bijdraagt dat patiënten op een veilige en verantwoorde manier kunnen terugkeren in de samenleving. Daarbij kiezen we niet altijd voor de gebaande paden, maar tonen we lef op onverwachte momenten. Altijd met respect voor patiënt, medewerker en externe partners. Samen kunnen we ons doel bereiken: een maatschappij die veiliger is.

De Rooyse Wissel is een onderdeel van VIGO.

Solliciteren

Bij ons is geen dag hetzelfde. Wil je samen met ons werken aan het veiliger maken van de maatschappij?