Verpleegkundige

Venray

MBO/HBO

28-36

2.289-3.571

Solliciteren

Je werkt samen met je collega’s aan de behandeling en begeleiding van patiënten met een tbs maatregel, waarbij het uiteindelijke doel is een veilige terugkeer in de maatschappij, stap vóór stap.

Als verpleegkundige werk je regelmatig samen met onze Medische Dienst. Je beoordeelt lichamelijke klachten van patiënten en schat in wat nodig is voor de patiënt en of de Medische Dienst ingeschakeld dient te worden. Daarnaast voer je verpleegkundige werkzaamheden uit, zoals het meten van lichaamsfuncties, wondverzorging en injecteren. Indien nodig verleen je eerste hulp aan patiënten en/of medewerkers. Buiten kantoortijden ben je eerste aanspreekpunt als het gaat om somatische zorg en spoedeisend handelen.

Wat neem je mee?

  • Opleiding tot Verpleegkundige op mbo 4 of hbo niveau
  • Geldige BIG registratie
  • Ervaring met groepsdynamische processen
  • Bereidheid tot werken in onregelmatige diensten
  • Je handelt methodisch en resultaatgericht en bent een echte teamspeler
  • Vermogen om duidelijkheid en structuur te bieden

Niet alleen de patiënten maken stappen, maar jij ook!

De Rooyse Wissel investeert namelijk in jouw persoonlijke ontwikkeling en biedt volop trainingen en opleidingsmogelijkheden. Met ons online leerplein heb jij bijvoorbeeld de keuze uit meer dan 100 modules.

Daarnaast bieden wij

  • Veelzijdig werk met een specifieke doelgroep in een informele werkomgeving, waar medewerkers op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen
  • Een goede werkgever, die investeert in innovatie en uitbreiding
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder de onregelmatigheidstoeslag en een aanvullende reiskostenvergoeding
  • Een 28 tot 36-urige werkweek met salariëring afhankelijk van ervaring conform CAO GGZ FWG-schaal 50 (hbo) of FWG-schaal 45 (mbo)

Enthousiast geworden, maar nog niet helemaal zeker?

Normaal gesproken organiseren wij eens in de twee maanden een Meet & Greet, waar je een kijkje kunt nemen in de kliniek. Vanwege het coronavirus zullen deze de komende tijd geen doorgang vinden. Wij gaan kijken naar een alternatief. In de tussentijd kunnen oriënterende gesprekken plaatsvinden, neem daarvoor contact op met onze Recruiter via 06-33369256

Helemaal overtuigd?

Solliciteer direct via onze website of door een mailtje te sturen, voorzien van je motivatie en CV, naar solliciteren@derooysewissel.nl

Als je vragen hebt mag je altijd contact opnemen met onze Recruiter, via telefoonnummer 0478-530567.

Procedure

De vacature wordt continue tegelijk intern en extern gepubliceerd, zodat geïnteresseerden het hele jaar kunnen solliciteren.

Solliciteren

Bij ons is geen dag hetzelfde. Wil je samen met ons werken aan het veiliger maken van de maatschappij?