Als Rooyse Wissel komen we regelmatig in het nieuws. Bij incidenten weet de media ons uiteraard te vinden. Maar ook voor de vele positieve activiteiten en gebeurtenissen is de Rooyse Wissel is er media-aandacht. Hieronder tref je een overzicht van de diverse artikelen en items in de media over de Rooyse Wissel.

27-12-2023 | Radio 1 Nieuws en Co.

Hyacinthe van Bussel spreekt in de uitzending van Nieuws en Co op Radio 1 met presentatrice Dieuwke Teertstra over de uitdagingen voor het tbs-systeem als het gaat over capaciteit en de in-, door en uitstroom. Dit naar aanleiding van een artikel in de Telegraaf van woensdag 27 december. Daarin schrijven journalisten Valentijn Bartels en Mick van Wely dat Nederland kampt met ‘overvolle gevangenissen en tbs-klinieken’.
Luister hier

28-08-2023 | RTL Boulevard

Onlangs was RTL Boulevard te gast voor een item over de Rooyse Wissel Werken & Leren, locatie ‘Het Werkhuis’. Verslaggeefster Marleen van Oortmarssen bracht samen met de crew een bezoekje aan de locatie op bedrijventerrein De Hulst en keek daar haar ogen uit.

Voer voor een interessant item op RTL4, waarin John Van Den Heuvel aangeeft dat; “ℎ𝑒𝑡 𝑡𝑏𝑠-𝑠𝑦𝑠𝑡𝑒𝑒𝑚 𝑖𝑛 𝑑𝑒 𝑘𝑒𝑟𝑛 𝑒𝑒𝑛 𝑔𝑜𝑒𝑑 𝑠𝑦𝑠𝑡𝑒𝑒𝑚 𝑖𝑠” en dat tbs-klinieken wel degelijk essentieel zijn. Check het hele item hier.

Wij maken gebruik van cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details