De Rooyse Wissel

Meet & Greet op 19 juni 2018

De Rooyse Wissel is een ambitieuze, ondernemende en dynamische organisatie. We leveren een bijdrage aan een veiligere samenleving door mensen met strafbaar gedrag te behandelen en te begeleiden. We bieden ambulante en klinische hulp, gespecialiseerde woonbegeleiding en externe dagbesteding. We zijn specialist op het gebied van risicomanagement en hebben de ambitie om uitmuntende zorg en expertise te leveren in het spanningsveld tussen behandelen en beveiligen.

Deel jij onze ambitie en heb je interesse om bij ons te komen werken? Maak kennis met onze organisatie op 19 juni 2018, van 17.00 uur tot 20.00 uur (inloop tussen 17.00 uur en 18.30 uur). We organiseren dan een Meet & Greet met onze medewerkers en patiënten. Tijdens de Meet & Greet krijg je meer informatie over onze organisatie en over vacatures voor onder meer sociotherapeuten, gz-psychologen en verpleegkundigen. Onze medewerkers vertellen je graag over hun werk en verzorgen samen met onze patiënten een rondleiding.

Wil je de Meet & Greet bijwonen? Meld je dan vóór 15 juni aan door onderstaand formulier in te vullen. Deelname aan de Meet & Greet is gratis.

Meet & Greet de Rooyse Wissel
19 juni 2018
Inloop tussen 17.00 uur en 18.30 uur

Wanssumseweg 12a
5807 EA Oostrum

Bij binnenkomst in de kliniek is legitimeren verplicht. Ook moet je piepvrij door de detectiepoort.