De Rooyse Wissel in 2019: lees ons e-magazine

Voor iedere patiënt de beste zorg op de juiste plek. Dat willen we voor iedere patiënt bereiken, ongeacht zijn of haar problemen en juridische titel. Want enkel patiënten met een tbs-maatregel behandelen, doen we al lang niet meer. 

Onze patiënten kunnen opgenomen zijn in een kliniek, onder onze begeleiding wonen of werken, of vanuit huis worden behandeld. Er zijn patiënten die zich verplicht moeten laten behandelen, maar ook patiënten die vrijwillig een behandeltraject aangaan.

Om de beste zorg te kunnen leveren, moeten we blijven vernieuwen. In 2019 hebben we ons zorgaanbod in de regio uitgebreid. De bouw van onze Forensische High Intensive Care (FHIC) unit en FPK is van start gegaan. Afgelopen jaar is het FHIC gedachtegoed geïmplementeerd. We zijn intensief blijven samenwerken met andere organisaties, vanuit de gedachte dat we samen sterker zijn. Een voorbeeld hiervan is Meldpunt Signaal, waarbij we samen optrekken met gemeentes in Noord-Limburg. 2019 heeft ook in het teken gestaan van het werven en behouden van medewerkers, dit blijft een uitdaging gezien de huidige krapte op de arbeidsmarkt.

Benieuwd naar onze resultaten, ontwikkelingen, feiten en cijfers uit 2019? Lees dan ons e-magazine

Lees ook


Wij maken gebruik van cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details