VIGO

Rooyse Wissel maakt onderdeel uit van VIGO. De organisaties van VIGO (Centiv, GGZ Momentum, Pactum, Rooyse Wissel, Vincent van Gogh en Viviq) bieden zorg en begeleiding aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Samen brengen we eigen kracht verder. En doen we wat nodig is. Waar en wanneer dat nodig is. Daar waar het beter van wordt vernieuwend, daar waar het al goed is, verankerd. Meer over VIGO lees je hier.

We zijn er voor iedereen 

We zijn er voor iedereen die ons nodig heeft, van jong tot oud. Of het nu gaat over opvoeden en ontwikkelen. Of die vraag nu eenvoudig is of ingewikkeld, psychisch of psychiatrisch. Zelfs in combinatie met strafbaar gedrag. Niet het vraagstuk, maar de mens staat centraal. 

We vernieuwen 

Het omarmen van technologie en nieuwe ideeën is voor ons een vanzelfsprekendheid. We vernieuwen daar waar de mens er beter van wordt. De mens is, waar dat kan, zelf aan zet, zodat die persoon krachtiger wordt en beter kan omgaan met de uitdagingen in zijn of haar leven. 

We verankeren dat wat goed is 

We bieden gespecialiseerde zorg en begeleiding en een veilige basis voor mens en maatschappij. We hebben veel kennis in huis, waarbij ons werkveld ligt binnen de Zorgverzekeringswet, de Wet langdurige zorg, de Wet maatschappelijke ondersteuning, de Jeugdwet en de Wet forensische zorg. 

Samen brengen we eigen kracht verder  We geloven in de kracht van samen. Binnen onze eigen organisatie, maar ook daarbuiten. Onze kennis delen we bijvoorbeeld met organisaties die kunnen voorkomen dat de mens onze zorg nodig heeft. Zo ondersteunen we kwetsbare mensen op hun reis door het leven en brengen we samen eigen kracht verder. 

Wij maken gebruik van cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details