Over Werken & Leren

Werken & Leren begeleidt mensen op verschillende niveaus met complexe problematiek en een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt.

Over werken & leren

Rooyse Wissel Werken & Leren begeleidt mensen op verschillende niveaus met complexe problematiek en een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt.

De problematiek komt voort uit psychische en/of verstandelijke beperkingen en kan leiden tot risicovol en/of strafbaar gedrag. Patiënten kunnen bij ons op verschillende locaties in de regio werkervaring opdoen, training volgen en ondersteuning krijgen om terug te keren op de arbeidsmarkt.

Bij Werken & Leren leren we patiënten wennen aan het werkritme, omgaan met collega’s, opdrachten aannemen en uitvoeren en omgaan met leidinggevenden. Dat doen ze onder leiding van ervaren vakmensen die als geen ander in staat zijn om patiënten passend werk te bieden en te begeleiden.

onze visie

Bij Werken & Leren kunnen mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt ervaring opdoen op het gebied van dagbesteding, werk en training.

Na een kennismakingsgesprek krijgen cliënten werk aangeboden dat zoveel als mogelijk past bij hun ervaring, persoonlijke wensen en mogelijkheden. De opdrachten komen vaak van bedrijven in de regio. Cliënten kunnen in verschillende vakgebieden aan de slag op een van onze locaties voor dagbesteding of arbeidstoeleiding.

Werken & Leren is een erkend leerbedrijf voor houtbewerking, grafische technieken, groenonderhoud en fietsreparatie. Cliënten kunnen van maandag tot en met donderdag van 9.00 uur tot 16.30 uur bij ons terecht. Op vrijdag zijn wij gesloten.
Op contracten met Werken & Leren zijn Algemene Inkoopvoorwaarden van toepassing

Wij maken gebruik van cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details