Meet & Greet

We halen de buitenwereld graag naar binnen om onze wereld te laten zien. Je bent van harte welkom om kennis te maken met onze organisatie, medewerkers en patiënten.

Geen dag is hetzelfde

De Rooyse Wissel bedient bijna de hele forensische keten. Van klinisch behandelen, ambulant behandelen tot begeleid wonen. Ons doel is de maatschappij veiliger te maken. Daar leven we immers zelf ook in. 

Geen dag is bij ons hetzelfde. Dat komt omdat we werken met een diversiteit aan patiënten en cliënten. En er is een variëteit aan werk, omdat we bijna de hele forensische keten bedienen.

Dit doen we vanuit het motto:

“Jij. Wij. De Maatschappij”

Wil jij onderdeel uitmaken van ons gedreven team? Maak dan kennis met ons!

MEET & GREET

We laten je graag onze wereld zien

Tijdens de Meet & Greet krijg je meer informatie over onze organisatie en over vacatures. De avond is bedoeld voor diegenen die benieuwd zijn of het werken binnen de forensische psychiatrie bij hen past en minimaal een relevante opleiding op mbo 4-niveau hebben afgerond. 

Onze collega’s vertellen je graag over hun werk en verzorgen samen met onze patiënten een rondleiding. Deelname aan de Meet & Greet is gratis. Er geldt een minimumleeftijd van 21 jaar. 

Door het coronavirus kunnen wij tijdelijk geen Meet & Greet organiseren.

WEBINAR

Online kennismaken

Met enige regelmaat organiseren we webinars om je te laten zien hoe het is om bij de Rooyse Wissel te werken. Ons volgende webinar staat in het teken van Ambulant behandelen en vindt plaats in januari 2021.

Oriëntatiemiddag

Kom binnen

Kun jij wel wat extra hulp gebruiken bij de keuze voor een opleiding of studierichting? Of denk je na over een carrièreswitch en ben je benieuwd of onze omgeving bij jou past? Maak dan kennis met de Rooyse Wissel tijdens onze oriëntatiemiddag.

Tijdens de oriëntatiemiddag krijg je meer informatie over onze organisatie, stagemogelijkheden en eventuele vacatures. De middag begint met een presentatie en eindigt met een rondleiding door de kliniek met een bezoek aan een behandelafdeling. Wij hopen je op deze manier enthousiast te maken voor ons boeiende werkveld.

Deelname aan de oriëntatiemiddag is gratis. Er geldt een minimumleeftijd van 17 jaar.

Wil je een oriëntatiemiddag bijwonen? Wij hopen zo snel mogelijk een nieuwe datum te kunnen prikken.

Laatste nieuws

Op de hoogte blijven? Hier vind je het laatste nieuws over de Rooyse Wissel.

Nieuws | Werken & Leren

Nieuws | Wonen & Begeleiden

Nieuws | Rooyse Wissel

Pilot Electronic Monitoring

Nieuws | Rooyse Wissel

Nieuws | Werken & Leren

Nieuws | Rooyse Wissel

Nieuws | Werken & Leren

I want to ride my bicycle

Nieuws | Ambulant behandelen

Nieuws | Rooyse Wissel

Nieuws | Rooyse Wissel

Nieuws | Rooyse Wissel

Nieuws | Rooyse Wissel

Nieuws | Rooyse Wissel

Openstaande vacatures

Rooyse Wissel

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wanneer is het eerstvolgende webinar gepland?

Het volgende webinar is gepland voor januari 2021. Een exacte datum is nog niet bekend. Dit webinar staat in het teken van Ambulant behandelen.

Wanneer staat er weer een Meet & Greet gepland?

Helaas kunnen we op dit moment geen Meet & Greet organiseren. Zodra de richtlijnen dat weer toelaten, plannen we een nieuwe datum.

Ik wil graag komen werken bij de Rooyse Wissel. Welke vacatures zijn er?

Je vindt hier een overzicht van onze vacatures.