De Rooyse Wissel

Word jij onze nieuwe collega?

Beste werkgever 2018-2019

Waarom werken bij de Rooyse Wissel?

De Rooyse Wissel is een specialistische, ondernemende organisatie in de forensische psychiatrie. Onze toegewijde professionals leveren hoogwaardige klinische en ambulante zorg, behandeling en begeleiding aan patiënten. We zijn trots op de resultaten die we bereiken. En we zorgen goed voor onze medewerkers.

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de CAO GGZ bieden we daarom een prettige en uitdagende werkomgeving en volop ontwikkelingsmogelijkheden. Zo hebben we een uitgebreid aanbod aan opleidingen, (online) trainingen en cursussen, zodat je continu kunt blijven werken aan jouw eigen ontwikkeling.

De Rooyse Wissel is een centrum voor forensische psychiatrie. In onze kliniek in Venray verplegen en behandelen we patiënten met ernstige psychiatrische problematieken. Vaak hebben de patiënten een tbs-maatregel, soms een andere strafrechtelijke of civielrechtelijke maatregel.

Via forensisch psychiatrische polikliniek de Horst leveren we ambulante behandeling aan vaak moeilijk te bereiken patiënten met complexe problemen. In het Werkhuis kunnen mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring opdoen, training volgen en ondersteuning krijgen om terug te keren op de arbeidsmarkt.

In forensisch RIBW de Schakel en forensisch RIBW de Vliet verblijven patiënten met complexe gedragsproblematieken. Hierdoor kunnen ze niet bij een reguliere ggz-instelling terecht.

Actuele vacatures

Meet & Greet

Ben je benieuwd of het werken bij FPC de Rooyse Wissel bij je zou kunnen passen? Eens in de twee maanden organiseren wij een Meet & Greet, waar je op een informele manier kennis kunt maken met onze organisatie, medewerkers en patiënten.

Door het coronavirus kunnen wij tijdelijk geen Meet & Greet organiseren.Meld je aan