De Rooyse Wissel

Werken bij

We zijn een ondernemende organisatie met toegewijde professionals. Onze medewerkers leveren hoogwaardige klinische en transmurale zorg, behandeling en begeleiding aan patiënten. We zijn trots op de resultaten die ze bereiken en vinden het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen.

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de CAO GGZ bieden we daarom een prettige en uitdagende werkomgeving en volop ontwikkelingsmogelijkheden. Zo hebben we een uitgebreid aanbod aan (online) trainingen en cursussen, zodat je continu kunt blijven werken aan jouw eigen ontwikkeling. We bieden ook verschillende opleidingsmogelijkheden aan. 

Door uitbreiding van ons zorgaanbod hebben we regelmatig vacatures voor verschillende functies binnen de Rooyse Wissel, de Horst, het Werkhuis en onze RIBW's. Ook zijn er volop stagemogelijkheden.

Ben je benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Neem gerust contact met ons op, we gaan graag met je in gesprek. 

Beste werkgever 2018 - 2019
Behoorlijk trots zijn we, op het keurmerk ‘Beste Werkgever 2018-2019’. We ontvingen het keurmerk begin 2019, op basis van het medewerkersonderzoek dat we in 2018 lieten uitvoeren. Uit het onderzoek bleek dat we hoger scoren dan het branchegemiddelde en dan vooral op het gebied van werkgeverschap, werkdrukbeleving, veiligheid, betrokkenheid en bevlogenheid. Daarmee zijn we nu een van de acht ggz-instellingen die dit keurmerk mogen voeren. Contact
E: hrm@derooysewissel.nl
T: 0478 635 200