Arbeidstoeleiding

Op bedrijventerrein De Hulst in Oostrum bevindt zich onze werk- en opleidingslocatie. Hier begeleiden we cliënten naar passend werk. En als het nodig is, zorgen we voor (bij)scholing.

Onze aanpak is altijd gericht op de praktijk:

Onze cliënten worden aangemeld vanuit de (forensische) psychiatrie, de reclassering, het UWV of de gemeente met als doel het opdoen van werknemersvaardigheden, wennen aan het arbeidsproces en het vinden van een (gesubsidieerde) arbeidsplek.

Alle cliënten krijgen stapsgewijs met meer facetten van werk en werknemerschap te maken. Ze leren wennen aan het werkritme, omgaan met collega’s, opdrachten aannemen en uitvoeren en omgaan met leidinggevenden. Kortom: ze leren er vaardigheden die nodig zijn om (opnieuw) de arbeidsmarkt te betreden. Dat doen ze onder leiding van ervaren vakmensen die als geen ander in staat zijn om cliënten passend werk aan te bieden en te begeleiden.

Cliënten kunnen vier dagen in de week bij ons terecht, van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 16.30 uur. Op vrijdag zijn wij gesloten.

Wij maken gebruik van cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details