Missie & Visie

Als aanbieder van forensische zorg, bedienen wij de hele forensische keten. Van klinisch behandelen, ambulant behandelen tot begeleid wonen. Ons doel is de maatschappij veiliger te maken. Daar leven we immers zelf ook in.

Visie: Om te durven, moet je lef hebben

We staan bekend om onze open houding, expertise en servicegerichte dienstverlening. We zijn een betrouwbare organisatie. Eentje die, met lef, een duidelijke en onderscheidende positie in de maatschappij inneemt. En waarmee het prettig samenwerken is. Een organisatie die samen met anderen, zowel regionaal als lokaal, continuïteit van zorg biedt. Dit alles doen we vanuit een financieel stabiele en gezonde basis. En uiteraard met de inzet van onze deskundige medewerkers die graag bij ons werken, die trots en betrokken zijn en dat ook uitdragen.

Kernwaarden: waar staan we voor?

Onze kernwaarden zijn betrouwbaar, open, samen en lef. Ze zijn ons kompas. Ze geven de richting aan ons werk: een bijdrage leveren aan een veiligere samenleving, de koers van onze organisatie, de behandeling en begeleiding van onze patiënten en de ontwikkeling van onze medewerkers.

Betrouwbaar

We willen van betekenis zijn voor patiënten, de maatschappij en burgers, voor diegenen met wie we samenwerken en voor onze eigen mensen. We zijn trots op wat we doen en hoe we dat doen. Dat maakt dat je op ons kunt bouwen. We doen de dingen in één keer goed. Als we iets beloven, dan doen we het ook. Als dat niet lukt, leggen we uit waarom.

Open

Wij staan open voor nieuwe inzichten en zijn transparant daar waar het kan. We communiceren actief over ons werk. We zijn toegankelijk in ons taalgebruik. En vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich comfortabel en veilig voelen. Alles mag gevraagd en gezegd worden. We laten niets onbesproken en zijn respectvol naar elkaar.

Samen

Samen zijn we pas écht van waarde. Wij geloven in het verbinden met anderen. Het verbinden van mensen aan mensen, mensen aan organisaties, organisaties aan organisaties. Dat maakt dat we kunnen groeien. We zorgen voor elkaar, voor gezelligheid en een luisterend oor. Persoonlijk contact en échte aandacht, daar gaat om.

Lef

Wij durven keuzes te maken. Daar zullen we soms op aangesproken worden en dan leggen we het uit. We stimuleren elkaar om moedig te zijn. We prikkelen elkaar om dingen te doen die we nog niet eerder deden en zaken aan te pakken die nieuw voor ons zijn. Dat houdt ons fris.

Wij maken gebruik van cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details