Extra afleveringen podcast TBS

Vanaf vandaag staan er 2 extra afleveringen van de podcast TBS online. Journalist Tom Veldhuijzen, van KRO-NRCV voor NPO Radio 1, volgde eerder dit jaar 4 patiënten van de Rooyse Wissel, hun behandelaren en de directie. Nu is er nog een aflevering gemaakt over de omgeving en een special over hoe het nu met de patiënten gaat.

Opnames

De opnames voor deze extra afleveringen hebben half december plaatsgevonden. Gedeeltelijk in onze kliniek, maar vooral in de omgeving. Tom is o.a. op bezoek geweest bij de burgemeester van Venray, Luc Winants en hij bezocht ook een familie in de buurt waarvan de dochter slachtoffer werd van een tbs-patiënt die bij ons verbleef.

Uniek kijkje in onze keuken

De podcast geeft een uniek kijkje in hoe wij onze patiënten behandelen aangevuld met hoe de omgeving hiernaar kijkt en mee omgaat. Tot nu toe zijn er 9 afleveringen gemaakt die tot november 2020 al zo’n 160.000 unieke luisteraars kende.

Podcast beluisteren

De podcast nog niet geluisterd of benieuwd naar de extra afleveringen? Luister alle afleveringen van ongeveer een half uur per keer via een podcast app op je telefoon of tablet. Ook online luisteren is mogelijk.

Lees ook


Wij maken gebruik van cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details