(Medisch) secretaresse

Maastricht en Roermond

mbo

32

2.121 - 3.101

Solliciteren

Cliënten weer onder de mensen laten komen

Als (medisch) secretaresse bij de Rooyse Wissel Ambulant behandelen draag jij bij aan onze samenleving.  Je staat bezoekers en cliënten gastvrij te woord, houdt het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) up to date en werkt graag in een dynamische omgeving. Je pakt daarnaast diverse secretariële werkzaamheden snel en proactief op. Je houdt ervan om alles in goede banen te leiden en te weten wat er speelt.

Voor het onderdeel Ambulant behandelen, locatie Maastricht en Roermond (werkdagen worden verdeeld over deze twee locaties), zoeken wij een:

(Medisch) secretaresse
32 uur

Binnen het cluster Ambulant Behandelen zijn acht secretaresses werkzaam, verdeeld over vier locaties: Helmond, Maastricht, Roermond en Blerick. De Rooyse Wissel Ambulant Behandelen biedt in Limburg en delen van Noord-Brabant ambulante behandeling aan de vaak moeilijk te bereiken cliënten met complexe psychische of psychiatrische problemen. Behandeling kan vrijwillig zijn, maar kan ook worden opgelegd op basis van een justitiële maatregel en vindt plaats op de polikliniek, bij cliënt thuis en online. De hulp is kort als het kan, intensief en langdurig als het nodig is.

Wat ga je als (medisch) secretaresse doen?
 • Bezoekers en cliënten gastvrij te woord staan
 • Elektronisch Patiënten Dossier up to date houden o.a. verwerken aanmeldingen, mutaties en uitschrijvingen
 • Secretariële en administratieve ondersteuning van behandelaren
 • Diverse secretariële werkzaamheden uitvoeren
Wat neem je mee?
 • Afgeronde relevante opleiding op mbo 4 niveau
 • Ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de zorg
 • Werkt graag in een dynamisch omgeving
 • Goede communicatievaardigheden
 • Enthousiasme en een sterke persoonlijkheid
Wat bieden we jou?

Bij ons maken niet alleen de patiënten stappen, maar jij ook!
De Rooyse Wissel investeert namelijk in jouw persoonlijke ontwikkeling en biedt volop trainingen en opleidingsmogelijkheden. Met ons online leerplein heb jij bijvoorbeeld de keuze uit meer dan 100 modules.
Daarnaast bieden wij

 • Salaris afhankelijk van ervaring volgens cao GGZ, schaal 40 tussen €2.121,- en €3.101,- bruto per maand bij 36 uur
 • Een aanvullende en goede reiskostenvergoeding en een 13e maand
 • Een uitgebreid aanbod van producten en diensten om fiscaal gunstig aan te schaffen. Zo koop jij bijvoorbeeld voordelig een nieuwe laptop of telefoon
 • Een individueel keuzebudget dat je maandelijks opbouwt en volop kunt besteden aan je eigen ontwikkeling
 • Een gezonde werkomgeving, want onze terreinen en gebouwen zijn rookvrij
 • Werk in een organisatie die nooit stilstaat, vooruitstrevend is en groeit
 • Een informele werkomgeving, waar medewerkers op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen en waar veiligheid voorop staat

Solliciteer!

Doe dit via deze pagina of stuur een mail met je motivatiebrief en cv naar solliciteren@derooysewissel.nl vóór 27 januari. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 4 februari in Roermond.

Meer weten?

Wij staan je graag te woord om je meer te vertellen over de vacature. Bel daarvoor met Leontien van de Veen (clustermanager ambulant behandelen) via 077 326 2323. Wil je alvast een betere indruk krijgen van hoe wij werken en waar wij voor staan? Lees meer op onze website onder het kopje Ambulant behandelen. .

De Rooyse Wissel. Jij. Wij. De maatschappij.

Bij de Rooyse Wissel behandelen en verplegen we patiënten met ernstige psychiatrische problematieken. Dat doen we op basis van wederzijds vertrouwen. We hanteren een open manier van werken die ertoe bijdraagt dat patiënten op een veilige en verantwoorde manier kunnen terugkeren in de samenleving. Daarbij kiezen we niet altijd voor de gebaande paden, maar tonen we lef op onverwachte momenten. Altijd met respect voor patiënt, medewerker en externe partners. Samen kunnen we ons doel bereiken: een maatschappij die veiliger is.

De Rooyse Wissel is een onderdeel van VIGO.

Solliciteren

Bij ons is geen dag hetzelfde. Wil je samen met ons werken aan het veiliger maken van de maatschappij?